Під Черкасами дід роками ґвалтував малолітню онуку: подробиці скандал

 Апостроф

У Черкаській області дід-збоченець три роки ґвалтував 10-річну онучку і погрожував, щоб вона мовчала.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Розповідається, що мати дівчинки із семи років відправляла доньку гостювати у батьків свого першого чоловіка. Жінка знала цих людей протягом усього життя і ні про що не здогадувалася.

29 грудня вона відправила свою доньку на Новий рік в гості до бабусі з дідусем. Та коли дівчинка повернулася, мати запідозрила щось недобре. А коли запропонувала доньці ще раз поїхати погостити в село та відмовилася навідріз.

Потім дівчинка розповіла, що дід застосовував грубу силу по відношенню до неї. А згодом зізналася, що примусово роздягав і ґвалтував. Жінка одразу ж викликала поліцію.

Медична експертиза показала, що дівоча пліва розтягнута, але не порвана. Мати дівчинки, відводячи очі, пошепки каже: "Раніше не розуміла, чому він не хотів брати на канікули моїх синів, і казав, що любить лише дівчаток".

Коли про ситуацію дізналася дружина 59-річного горе-діда, то у цій історії виплило ще кілька неприємних фактів. Його дружина розповіла, що той бив і знущався над нею.

Згодом про сексуальні домагання зізналися й інші жертви: донька цього чоловіка і племінниця. Останній зараз 28 років. Зізнається, що раніше мовчала, бо дядько їй пригрозив. А донька взагалі виїхала за кордон, щоб не бачити такого батька.

Мати дівчинки каже, що цього діда бояться, бо він усіх залякує. Описує цього чоловіка, як здоровезного "качка", який майже щодня виходить на пробіжку до лісу.

Проаналізувавши попередні роки бабуся дівчинки почала здогадуватися, чому дівчинка так дивно себе поводила і постійно рвалася додому.

Наразі мати потерпілої готується до судового процесу до судового процесу А дід-збоченець у заявляє, що дитина бреше і що він нічого не робив і погрожує, що його "зв’язки усе вирішать" у разі суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення