Під Дніпром чоловік із ножем напав на бригаду швидкої допомоги

В Кам'янському Дніпропетровської області чоловік напав на медиків швидкої допомоги й пограбував їх. Інцидент трапився за адресою вулиця Ухтомського, будинок 7. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Facebook головного лікаря Кам'янської станції швидкої допомоги Лариси Биданцевої.

Фельдшер і медсестра приїхали на виклик до пацієнтки, коли до них підійшли співробітник поліції і рятувальники. Вони попросили лікарів оглянути жінку, яка перебувала в замкненій квартирі. Громадянка була непритомна й потребувала медичної допомоги.

Коли працівниці швидкої ввійшли до зазначеної квартири й почали оглядати жінку, в приміщенні з'явився її син. Чоловік схопив ніж і почав погрожувати дівчатам. Зловмисник відібрав у них мобільний телефон і сумку із сильнодіючими препаратами.

Постраждалим медикам вдалося втекти з квартири, після чого вони повідомили про подію старшого лікаря і поліцію. Правоохоронцям вдалося знайти грабіжника і повернути все вкрадене.

"Попередили його, щоб більше не ображав швидку допомогу. Але мало хто розуміє, що пережили й відчули молоді дівчата-медики в ті моменти загрози наодинці з неадекватним наркоманом і чи буде в них бажання працювати далі на швидкій допомозі, коли ми є повністю беззахисними. І найголовніше – безкарними залишаються злочинці", – зазначила Лариса Биданцева.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення