Під Дніпром чоловіка, який продавав авто, жорстоко побили

У понеділок, 1 липня, в поліцію звернулася 26-річна мешканка Новомосковська і розповіла, що невідомі заштовхали в багажник її чоловіка і відвезли в невідомому напрямку. Вона описала поліцеским і сам автомобіль, і ймовірних злочинців, після чого орієнтування одразу ж розлетілося всім вільним екіпажам.

За попередньою інформацією, чоловік виставив свій Mercedes на продаж і ближче до вечора поїхав до потенційних покупців, - повідомляє Інформатор. Мабуть, друга сторона зовсім не планувала платити за автомобіль - чоловіка побили, після чого насильно заштовхали в багажник його ж машини і зникли. За словами жінки, чоловіків було п'ятеро, при цьому, одного з них вона заочно знала.

Через кілька годин двоє невідомих привезли побитого чоловіка в 6-у міську лікарню в Дніпрі. Передавши медиками, вони відразу ж зникли з поля зору. У той же час, лікарі діагностували у чоловіка відкриту черепно-мозкову травму, тупі рани голови, закриту травму живота і вогнепальне поранення сідничної області. Потерпілий направили в реанімаційне відділення, де він перебуває досі. Автомобіль чоловіка знайшли покинутим недалеко від села Спаське Новомосковського району. Зловмисників активно шукають

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення