Під Дніпром підірвали банкомат та викрали майже мільйон гривень (відео)

У Дніпропетровській області правоохоронці затримали учасників злочинного угруповання, які підірвали банкомат і викрали майже мільйон гривень. Про намір зловмисників копам розповіли колеги з Сумської області. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Нацполіцію.

Зазначаэться, що інцидент стався вночі 25 вересня в Новомосковському районі. Підозрювані намагалися втекти на автомобілі з іноземними номерами. Під час переслідування вони протаранили службовий автомобіль спецназівців КОРД.

Копи заблокували автомобіль утікачів і затримали усіх чотирьох учасників злочину. При огляді авто Opel Omega оперативники вилучили викрадені касети з банкомату із сумою близько мільйона гривень, зброю та інші речові докази.

Також правоохоронці встановили, що затримані приїхали в область на двох автомобілях. Після підриву банкомата вони залишили автомобіль BMW в селищі поблизу місця злочину, а на другому намагалися втекти.

Затриманими виявилися троє жителів міста Суми та житель Кам'янського району Дніпропетровської області віком від 34 до 49 років.

За даним фактом порушили кримінальне провадження за статтею "крадіжка". Зараз їх перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення