Під Дніпром спецназ затримав сімейного дебошира з гранатою

 СЕГОДНЯ

У Дніпропетровській області для затримання п'яного чоловіка, який погрожував поліцейським гранатою, довелося викликати спецназ КОРД. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

За інформацією правоохоронців, історія почалася з того, що поліцейські сектора реагування патрульної поліції прибули за викликом про сімейне насильство до одного з приватних будинків смт. Підгороднє Дніпровського району.

"18 серпня близько 1 години ночі в поліцію зателефонувала жінка і повідомила, що її 47-річний співмешканець закрився всередині будинку і у нього може бути граната. Їй разом з 9-річною донькою вдалося вибігти на вулицю і викликати поліцію. Також 46-річна жінка розповіла, що чоловік протягом дня вживав алкогольні напої, лаявся і розтрощив все в будинку", – йдеться в повідомленні

Коли чоловік відмовився йти на контакт з прибулими на місце події поліцейськими і став погрожувати їм гранатою, було ухвалене рішення викликати спецназ.

"Для вгамування агресивного дебошира до будинку прибули співробітники спецпідрозділу "КОРД". Спецназівці затримали зловмисника та вилучили з будинку предмет, схожий на гранату із запалом. Вилучений виріб направлено на експертизу", – уточнили в поліції.

Також повідомляється, що за фактом порушено 2 кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання від 3-х до 7 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення