Під Дніпром в школу заповзла отруйна гадюка (відео)

Під Дніпром отруйна змія заповзла в школу і перелякала дітей. На щастя, в цей час поряд були батьки учнів, які встигли відігнати малюків від гадюки подалі та врятувати. Інцидент стався в павлоградській школі №19. Про це розповіла мама одного з учнів Юлія Зайченко в Facebook-групі "Павлоград і павлоградці".

Жінка зізналася, що досі в жаху від події, адже змію помітили на території школи, коли там було дуже багато дітей. Сама Юлія тоді забирала свою дитину.

"Добре, що там було багато батьків, які почали відганяти дітей. Один з пап не розгубився, збігав, попросив лопату і зарубав", - написала вона.

Також жінка зазначила, що не виключені й нові появи змій у школі, адже навчальний заклад розташован недалеко від лісу.

Зазначимо, що отрута гадюки викликає крововилив, і може навіть призвести до летального результату. При попаданні отрути в кров загальна реакція може розвиватися одразу чи через деякий час - пів години, годину, але найчастіше це відбувається через 15-20 хвилин. У людини виникає млявість, головний біль, нудота, інколи рвота, пришвидшений пульс, крутиться голова. Найбільш токсичним отрута гадюки буває навесні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення