Під Харковом автомобіль влетів у автобус з людьми (фото)

У Харківській області на автошляху "Київ-Харків-Довжанський" автомобіль влетів у рейсовий автобус. Унаслідок ДТП постраждало п'ятеро людей. Про це повідомляє Національна поліція.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася на автошляху "Київ-Харків-Довжанський" неподалік міста Чугуєва. Попередньо встановлено, що 30-річний водій автомобіля Fiat здійснив зіткнення з рейсовим автобусом NEOPLAN, який зупинився на перехресті для виконання повороту ліворуч в напрямку селища Коробочкіне", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок аварії водій автомобіля Fiat та четверо його пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 44-річний водій рейсового автобусу "Харків-Двурічна" та близько 40 пасажирів в автопригоді не постраждали.

За вказаним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення