Під Харковом чоловік викрав і тримав в ув'язненні дівчинку

 Апостроф

У Куп'янському районі Харківської області 67-річний чоловік викрав 9-річну дівчинку і кілька днів тримав її в ув'язненні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Про зникнення дитини 7 червня поліцейським заявила її мати. Вона розповіла, що двома днями раніше у вечірній час доби пропала її малолітня дочка. Також вона припустила, що дівчинка може перебувати у літнього чоловіка, який іноді підгодовував її і купував їй продукти.

Викрадена дитина знайшлася в котельному приміщенні за місцем роботи підозрюваного. Також виявилося, що 67-річний чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення малолітніх. На підприємстві, де він працює охоронцем, знали про його кримінальне пройшло, але не думали, що він знову візьметься за старе. Свою роботу чоловік виконував старанно, вважався досвідченим і сумлінним працівником з 30-річним стажем.

Дівчинку повернули матері. З нею працюють лікарі та психологи.

Слідчі вже поспілкувалися з дитиною, її свідчення стали підставою для відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Чоловікові також інкримінують скоєння злочину по ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення