Під Харковом чоловік викруткою вбив колишню невістку через дитину

У Балаклійському районі Харківщини 58-річний чоловік убив свою колишню невістку, нанісши їй декілька ударів викруткою, після чого закопав тіло у кар’єрі. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Національну поліцію України у Харківській області.

Зазначається, що 37-річну жінку було оголошено у розшук 14 жовтня. Її знайома повідомила в поліцію, що та пішла на зустріч із колишнім свекром і не повернулася.

Унаслідок комплексу заходів, проведених правоохоронцями, 16 жовтня було встановлено причетність до зникнення жінки мешканця села мешканця смт Андріївка.

"Як з’ясували слідчі під час його допиту, жінку було вбито 13 жовтня через годину після її зникнення. Зловмисник обманом запросив колишню родичку до свого автомобіля та позбавив її життя, завдавши декілька проникаючих поранень, від яких жінка померла на місці. З метою приховування кримінального злочину тіло закопав", – йдеться у повідомленні Нацполіції.

Чоловік пояснив свої дії ненавистю до жінки, оскільки вона не хотіла віддати йому на виховання свого 8-річного сина.

За цим фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального злочину. Відповідно до санкції статті, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення