Під Харковом група озброєних молодиків напала на поліцейських (фото)

В середу, 3 червня, в Краснокутському районі Харківської області група озброєних молодиків напала на машину правоохоронців. Про це повідомляє поліція області.

Громадяни, які назвали себе поселенцями Слобожанської Січі, нібито порізали колеса та розбили вітрове скло в автівці патрульних, а також зробили один постріл зі зброї у бокове скло.

Відомості за фактом правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкціями статей щодо передбачає тюремне ув’язнення строком до 15 років або довічне позбавлення волі.

Причини конфлікту невідомі.

Нагадаємо, у Броварах на Київщині напередодні сталася масова стрілянина через розподіл сфер впливу між перевізниками. В перестрілці брали учать близько 100 осіб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення