Під Харковом копи підкинули рибалці боєприпаси

 СЕГОДНЯ

У Харківській області співробітників одного з районних відділів поліції підозрюють у перевищенні службових повноважень для "накручування" статистичних показників по боротьбі зі злочинністю.

Як повідомили в прес-службі обласної прокуратури, працівники відомства почали розслідування після того, як жертвою поліцейських став нетверезий сільський житель без постійного джерела доходу.

38-річний чоловік повертався з риболовлі в нетверезому стані і на зупинці громадського транспорту до нього під'їхала машина з поліцейськими, які почали погрожувати йому адміністративною відповідальністю за пляшку пива, яку він нібито розпивав у громадському місці.

Правоохоронці робили вигляд, що оформляють якісь документи, і чинили на потерпілого психологічний тиск, а пізніше змусили його імітувати зберігання боєприпасів: йому вручили сумку і поїхали.

Трохи пізніше до рибалки під'їхали вже поліцейські у формі і "зафіксували" зберігання зброї, оскільки в пакеті виявилися боєприпаси.

За словами потерпілого, ніяких документів на огляд особистих речей він не підписував і розповів заздалегідь обумовлену версію, що зброя знайшов під час риболовлі.

"Боєприпаси у нього вилучили, після чого внесли відповідні дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань, фактично зробивши з невинної людини злочинця", – відзначили в прокуратурі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення