Під Харковом військові потрапили в жахливу аварію: є постраждалі (фото)

У Харківській області вранці 29 травня трапилася ДТП за участю військової техніки. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, внаслідок аварії отримали тілесні ушкодження чотири людини. З травмами різного ступеня тяжкості вони доставлені до медичного закладу.

"29 травня о 4:42 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Грушівка трапилась аварія за участю вантажівок "УРАЛ" і "ЗІЛ". У результаті аварії травми отримали 24-річний водій "УРАЛ", 31-річний водій "ЗІЛ", 30-річний пасажир та 21-річна пасажирка даного авто. Усі постраждалі були доставлені в районну лікарню", – відзначили в Нацполіціі.

Слідчим вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

Як розповів прессекретар Міністерства оборони на Харківщині, попередня причина аварії – несправність автомобіля, через що водій не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і врізався в опору.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення