Під Києвом 19-річний хлопець вбив батька своєї дівчини під час побачення

У селі Требухів під Києвом молодий хлопець в розпалі сімейної сварки двічі вдарив в голову батька своєї дівчини. Чоловік від отриманих травм загинув. Драма розігралась увечері 31 липня, повідомляє поліція Київщини.

"Між 19-річним хлопцем та його дівчиною виникла сварка. Аби захистити свою доньку, 36-річний чоловік вийшов на вулицю, де йому і наніс фігурант два удари в голову. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці", - розповіли у поліції.

У соцмережах обговорюють трагічний випадок. У коментарях під дописом користувач з ніком Nila розповіла, що хлопець, який вбив чоловіка, з асоціальної сім’ї. Каже, що батьки мають залежність від наркотиків, через що матір хлопця пішла з життя передчасно.

На зустріч до своєї дівчини, за словами Ніли, хлопець прийшов у стані алкогольного сп’яніння. Дісталось від агресивного молодика і бабусі дівчини.

"Це бидло кончене припхалось п’янюче та влаштувало дебош. Спочатку вдарив бабусю дівчинки, а тато вийшов розібратись та заспокоїти цього бугаяку, а це бидляче вдарило двічі в скроню, від ударів тато помер", - розповіла Ніла, яка знає сім’ю, що постраждала від агресивного кавалера.

Правоохоронці за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, повідомили про підозру зловмиснику (ч. 2 ст. 121 ККУ). Наразі підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення