Під Києвом 19-річний хлопець зі зброєю напав на двох жінок

 СЕГОДНЯ

В Ірпені 19-річний хлопець за одну годину скоїв два розбійні напади на жінок. Як повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції Київської області, зловмисник, щоб залякати своїх жертв, вистрілив з пістолета вгору, вирвав з рук жертв сумки з грошима, мобільними телефонами та документами і зник.

"Працівники кримінальної поліції провели ряд першочергових оперативно-розшукових заходів, встановили особу нападника і затримали його. Ним виявився 19-річний місцевий житель. При проведенні невідкладного обшуку за місцем проживання зловмисника працівники Ірпінського відділу поліції виявили і вилучили пістолет, перероблений зі стартового в травматичний, патрони, гільзи, мисливський ніж", – йдеться у повідомленні.

Також знайшли і вкрадені у жінок речі. Окрім того, у квартирі хлопця знайшли "холодильник-парник", де він власноручно облаштував і вирощував там коноплю для власного споживання.

Усі факти правопорушень задокументовані і матеріали перевірки внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 (Розбій), за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення