Під Києвом чоловік на бусі розтрощив три автівки (відео)

У селищі Чабани Києво-Святошинського району порушник протаранив автівки, що були припарковані поблизу житлового будинку. На цьому зловмисник не зупинився – декілька раз зухвало протаранив транспортний засіб, не даючи проїзду водію, що рухався у зустрічному напрямку. Про це повідомляє місцева поліція.

Власники пошкоджених авто відразу звернулись до поліції. На місце події оперативно прибули правоохоронці.

Працівники поліції відразу розпочали комплекс першочергових заходів, аби встановити особу водія-порушника, зокрема опитали свідків та очевидців події, відпрацювали камери відеоспостереження поблизу із місцем пригоди. Також для розшуку зловмисника та транспортного засобу було введено в дію спеціальну поліцейську операцію.

Завдяки вжитим заходам поліцейським вдалось встановити особу причетну до такого зухвалого порушення публічної безпеки і порядку. Також розшукали й автівку зловмисника – після скоєного він зіткнувся з парканом, покинув власний автомобіль та зник в невідомому напрямку.

Хуліганом виявився 44-річний уродженець Херсонщини, увесь день він переховувався у місті Ірпінь.

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури надали правову оцінку зухвалим діям чоловіка та відкрили кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

На даний час тривають необхідні процесуальні дії. Також буде визначено чи перебував чоловік за кермом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів.

За скоєне йому загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення