Під Києвом чоловік наніс орендодавцю​ понад 16 ударів ножем, відрізав голову та язик

Днями у селі Софіївська Борщагівка між орендодавцем та господарем будинку виник конфлікт, у результаті якого зловмисник наніс ножові поранення власнику. Від отриманих травм 75-річний чоловік помер на місці. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"До поліції надійшло повідомлення від сусіда, який почув шум поруч з будинком та побачив чоловіка, що був весь скривавлений. Правоохоронці встановили, що постраждалий здавав в оренду приміщення на території свого приватного будинку чоловіку. Одного дня між пенсіонером та 44-річним чоловіком виникла сварка, в якій останній наніс понад 16 ударів ножем по голові та шиї потерпілого. Після чого фігурант, використовуючи кухонний ніж, відділив голову від тіла та відрізав язик", - йдеться у повідомленні.

Затримали зловмисника на орендованій ним прибудинковій території працівники полку особливого призначення в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом вчинення умисного вбивства слідчі, за процесуальним керівництвом Києво-Святошинської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення