Під Києвом чоловік жорстоко вбив колегу заради 500 гривень

 СЕГОДНЯ

У селі Соснівка Макарівського району Київської області сталося жорстоке вбивство.

Чоловік позбавив життя 39-річного колегу-односельця заради спільних зароблених 500 гривень: бив сокирою і ножем по голові, після чого задушив.

Три доби бездиханне тіло чоловіка з численними колото-різаними ранами пролежало в зачиненій кімнаті гуртожитку. Сусіди відчули різкий трупний запах і викликали поліцію. Пошук і затримання злочинця зайняли одну годину.

Тричі судимий 53-річний товариш загиблого, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні даного злочину, намагався ввести в оману правоохоронців. Чоловік надавав пояснення, але незаперечні докази вказували на протилежне.

Встановлено, що під час розпиття спиртного односельці не поділили 500 гривень, які спільно заробили на будівництві. Розлючений старший чоловік схопив сокиру і жорстоко розправився зі знайомим. Він добивав його ножем і душив, після чого закрив кімнату на замок і втік.

Підозрюваний затриманий. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – утримання під вартою. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в Києві поліцейські затримали місцевого жителя за вбивство. Тіло загиблого знайшли в будівлі для розміщення сміттєвого контейнера.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення