Під Києвом депутату прострелили ногу (фото, відео)

У селі Княжичі на Київщині між двома родинами виник конфлікт, який закінчився тим, що депутату Броварської районної ради від "Радикальної партії" Ігорю Фірсову прострелили ногу. Інцидент трапився 9 червня, причиною сварки нібито стало користування штучною водоймою на приватній ділянці.

Про це виданню "Трибуна" розповіли у Броварському відділку поліції.

"Між чоловіками – жителями вул. Ясинкової та вул. Лесі Українки – виник конфлікт із застосуванням зброї. Останній за допомогою пристрою, зовні схожого на револьвер, поранив праву ногу опоненту", – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що сутичка виникла між місцевими мешканцями – родиною Мацепів – і братами Фірсовими. Останні є депутатами, зокрема, брат пораненого Руслан Фірсов – депутат Княжицької сільської ради.

Водночас, як розповіла місцева активістка Ірина Нікітчина із посиланням на слова свідків, під час конфлікту один із Фірсових "першим накинувся на дітей біля озера, почав їх бити палицями", а після приїхали батьки.

За даними Telegram-каналу Teza, Фірсов прогнав сусідських дітей зі свого приватного ставку.

"Розборки закінчилися тим, що батько дітей Павло Мацепа прострілив депутату ногу з травматичного пістолета. Всі учасники "сільського вестерну" написали заяви одне на одного до поліції", – йдеться у дописі.

Сам же Руслан Фірсов на своїй сторінці у Facebook написав, що діти справді прийшли на приватну територію, а брат попросив їх покинути це місце. За його словами, тоді діти "почали показувати "факи", а згодом приїхали їх батьки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення