Під Києвом двоє хлопців з помсти вбили і закопали в лісі знайомого

 СЕГОДНЯ

На Київщині затримали двох молодих хлопців, який підозрюються у вбивстві 23-річного жителя Фастова. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції регіону.

Так, повідомлення про зникнення молодика по спецлінії "102" надійшло ще тиждень тому. Правоохоронці оперативним шляхом вийшли на зловмисників, причетних до його зникнення.

"У ході слідчо-оперативних дій встановили, що у одного з хлопців склалися неприязні стосунки зі співмешканцем своєї матері. Щоб помститися, він зі своїм товаришем викрали чоловіка, вивезли на автомобілі в ліс в напрямку Фастова. У лісосмузі потерпілого побили, перерізали йому горло, закопали, а речі спалили", - йдеться у повідомленні.

Після затримання зловмисники перебувають в СІЗО. У скоєному вони зізналися і дали правдиві докази.

"В якості речових доказів за місцем проживання одного з них вилучили автомобіль марки "ВАЗ-21140", металеву палицю, ніж і одяг зі слідами бурого кольору. Тіло потерпілого направлено на судово-медичну експертизу", – уточнили в поліції.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Запобіжний захід їм вибере суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення