Під Києвом гонитва патрульних за п'яним водієм без прав закінчилася ДТП

 СЕГОДНЯ

У Борисполі нетверезий водій тікав від патрульних і зіткнувся з вантажівкою.

Як повідомили в патрульній поліції Борисполя, в понеділок, близько шостої години ранку, інспектори помітили, як водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись з вулиці Головатого на Лютневу, не включив покажчик повороту. Патрульні за допомогою спецсигналів зупиняли авто, але чоловік, навпаки, прискорив рух, ігноруючи законну вимогу поліцейських.

Виїхавши на кільцеву дорогу, 34-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажним автомобілем. Як наслідок – злетів у кювет.

Водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на тестері Драгер показала 0,98 проміле. Незважаючи на ДТП, водій авто Volkswagen від медичної допомоги відмовився.

Патрульні склали на нього чотири адміністративних матеріали: протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування у стані сп'яніння), за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) і за ст.122-2 КУпАП (Невиконання вимог про зупинку) , а також винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП, оскільки при собі у нього не було водійського посвідчення.

Автомобіль евакуювали.

Нагадаємо, наприкінці травня в центрі Києва на вулиці Грушевського п'яний водій потрощив три автомобілі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення