Під Києвом горе-матір побила дев'ятимісячного немовля

 СЕГОДНЯ

У Вишгородському районі Київської області стався скандальний випадок. Як повідомляють в ГУ НП Київської області, 22-річна жінка після сварки з чоловіком зігнала злість на своїй 9-місячній доньці і побила дитину.

"Поліцію і лікарів викликала небайдужа жінка, яка побачила на вулиці молоду жінку з дитиною – у дівчинки були синці на обличчі, а одягнена вона була зовсім не за погодою. Медпрацівники доставили дитину в лікарню. При огляді у дівчинки виявили численні тілесні ушкодження, серед яких перелом променевої кістки і травма голови. Зараз немовля перебуває в безпеці, під пильною увагою лікарів "Охматдит", – повідомляють в поліції Київської області.

Правоохоронці з'ясували, що кілька місяців тому 22-річна жінка разом з сім'єю переїхала у Вишгородський район з міста Дніпро. Вона виховувалася в неблагополучній сім'ї і неодноразово піддавалася фізичному насильству з боку батьків. А після того, як народила свою дитину, її вигнали з немовлям з дому.

Відкрито кримінальне провадження. Ситуація знаходиться на контролі у уповноваженого президента з прав дітей Миколи Кулеби.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення