Під Києвом грабіжники напали на автозаправку

 СЕГОДНЯ

У місті Переяслав-Хмельницький вчора ввечері на одній із автозаправних станцій двоє невідомих пограбували газового заправника, повідомляє поліція Київської області.

Чоловіки увірвалися в приміщення АЗС, вдарили кулаком в обличчя 34-річного працівника АЗС і витягли у нього з кишені близько 2500 гривень. Далі грабіжники сіли в авто, в якому на них чекав спільник, і зникли в невідомому напрямку.

Завдяки камерам відеоспостереження, які були встановлені на АЗС, правоохоронці встановили авто зловмисників і їх особи, і "гарячих слідах" затримали підозрюваних. Поліцейські вилучили у них вкрадені гроші.

Зловмисниками виявилися троє місцевих жителів віком 19, 24 і 27 років. Зараз вони затримані за ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу

За цим фактом слідчими Переяслав-Хмельницького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Молодим людям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення