Під Києвом інвалід поранив ножем доньку і її співмешканця

 СЕГОДНЯ

Під Києвом батько-інвалід ледь не позбавив життя свою дочку і її співмешканця.

У селі Триліси Фастівського району батько-інвалід, доведений до відчаю пияцтвом галасливої компанії, поранив свою доньку і її співмешканця.

61-річний чоловік повернувся ввечері додому. В цей час за пляшкою горілки весело відпочивали його дочка зі своїм співмешканцем. Крики і шум заважали пенсіонеру відпочивати і він кілька разів попросив компанію поводитися тихіше, однак молоді люди продовжували пиячити. А щоб чоловік їм не заважав своїми моралями, почали виштовхувати його з дому. Батько не витримав такого знущання над собою, схопив ніж і завдав ним удари своїй дочці і її співмешканцю. Після цього чоловік сам викликав карету швидкої медичної допомоги.

"Швидка" доставила в лікарню 39-річну жінку та її 26-річного цивільного чоловіка з проникаючими ножовими пораненнями черевної порожнини. Після оперативного втручання вони знаходяться в реанімаційному відділенні. Зараз їх здоров'ю нічого не загрожує.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень чоловік, який вже мав проблеми з законом, затриманий.

На місці події співробітники Фастівського відділення поліції вилучили ніж з плямами бурого кольору та направили на експертизу.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п'яти до восьми років. Досудове слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення