Під Києвом колишня співробітниця міліції торгувала наркотиками

 СЕГОДНЯ

У Київській області затримали колишню співробітницю міліції, яка облаштувала за місцем проживання пункт продажу наркотиків.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Київської області, встановлено, що 43-річна мешканка одного з сіл Фастівського району, яка раніше працювала в місцевому райвідділі міліції, облаштувала за місцем проживання пункт продажу наркотиків. Зловмисниця купувала наркотики в столиці, а потім з метою заробітку продавала їх.

"Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання жінки правоохоронці знайшли та вилучили фасований наркотичний засіб метадон і гроші.

Зловмисниця затримана в порядку ст. 208 КПК України.

Затриманій повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 і ч. 2 ст. 307 ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів") КК України.

Прокуратурою подано до суду клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, проте судом обрано інший запобіжний захід – домашній арешт",-йдеться у повідомленні

Не погоджуючись із зазначеним рішенням суду, прокуратура подасть апеляційну скаргу.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення