Під Києвом люди перекрили дорогу через відсутність електрики: подробиці та фото

На Київщині у селі Софіївська Борщагівка жителі ЖК "Софіївська Сфера" перекрили дорогу через відсутність електроенергії із 02:00 1 січня. Про це повідомляється у Telegram "Київ Оперативний".

У зв'язку з подією компанія-постачальник електроенергії ДТЕК висловила свою позицію, зазначивши, що на трансформаторній підстанції (ТП) №2789, яка перебуває у власності забудовника ФО Гулієв Іман Насірулла Огли, сталася аварія.

"ДТЕК Київські регіональні електромережі повідомляє, що відновлення електропостачання в ЖК "Софіївська Сфера" відбудеться після того, як власник обладнання здійснить ремонт. За даними диспетчерського пункту ДТЕК Київські регіональні електромережі, власник абонентської трансформаторної підстанції, що живить ЖК "Софіївська Сфера" наразі силами підрядної організації усуває аварію, яка сталася на кабельній лінії, що відходить від ТП і живить цей житловий комплекс", – зазначили у ДТЕК, пише "Великий Київ".
За даними ДТЕК, наразі власник силами підрядної організації усуває аварію, яка сталася на кабельній лінії, що відходить від підстанції та живить житловий комплекс. Орієнтовний час робіт 1,5 – 3 години. Як тільки власник завершить аварійно-відновлювальні роботи, ДТЕК відновить електропостачання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення