Під Києвом маршрутка з пасажирами залетіла під вантажівку (фото)

Під Києвом маршрутка врізалась у вантажівку. Двоє пасажирів отримали травми. Про аварію повідомили у поліції Київщини.

ДТП трапилась 12 листопада близько 21:00 в Обухові. Там маршрутне таксі Mercedes наздогнало вантажівку МАN. Бус в’їхав під кузов вантажівки. На місці події працювали слідчі Обухівського управління, патрульні та медики.

Як розповіли у поліції Київщини, внаслідок ДТП двох пасажирів маршрутного таксі госпіталізували до лікарні. Слідчі встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Після завершення перевірки події нададуть правову кваліфікацію.

Ймовірно, слідчі відкриють провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу — порушення правил безпеки дорожнього руху водієм, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає від 51 тисячі гривень штрафу до трьох років обмеження волі. Також винуватця ДТП позбавлять права керувати авто терміном до трьох років.

Тим часом столичні правоохоронці розслідують масштабну автотрощу, яка сталася 11 листопада у Києві. Водій BMW на Відрадному проспекті протаранив п’ять припаркованих автомобілів.

Між водіями пошкоджених машин з одного боку та винуватцем ДТП і його друзями з іншого — виникла бійка. Правоохоронці, які прибули на місце події припинили сутичку, а водія BMW з грузинськими номерами, затримали. Він виявився п’яним.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення