Під Києвом на зйомках кліпу розбився гоночний автомобіль Lamborghini: актор у лікарні (фото)

У Київській області червоний Lamborghini влетів у дерева на очах у поліцейських. Аварія сталася поблизу села Лютіж Вишгородського району на дорозі, що веде через ліс до дачного масиву. Як виявилось, спортивний автомобіль розбився під час зйомок музичного кліпу. Передня частина авто відсутня внаслідок удару. У ДТП постраждав актор, який був за кермом авто.

Під Києвом розбився гоночний автомобіль Lamborghini

Подробицями події учасники знімальної групи поділилися з УНІАН. Lamborghini розігнався по слизькій дорозі близько 200 кілометрів за годину, при цьому зйомка велася з середини авто. Однак водій не впорався з керуванням, його занесло і він врізався в дерева. Водій був пристебнутий ременем безпеки і залишився живим.

"До поліції Вишгородського району був запит про сприяння у проведенні зйомок музичного кліпу. Цей автомобіль мав проїздити на місці зйомок. Чому водій не впорався з керуванням і скоїв ДТП, будемо з'ясовувати пізніше. За попередніми даними, автомобілем керував актор, який скоїв ДТП. Він із травмою голови зараз у лікарні. На місці працюють слідчі", - розповіла речниця поліції Київської області Віталія Грохольська.

На даній локації в лісі біля Київського моря часто відбуваються зйомки. Для цього інколи поліція перекриває частину дороги, коли зйомки ведуться безпосередньо на проїжджій частині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення