Під Києвом небезпечний "Казанова" ошукував жінок: у поліції розшукують його численних жертв (фото)

На Київщині затримали злочинця-романтика. Спочатку він намагався сподобатись жінці, з якою тільки-но познайомився, а потім грабував її житло, погрожував з розправою і зникав. Про один із таких випадків розповів начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

"11 березня в місті Буча жінка випадково познайомилася з чоловіком і, як то часто буває, нові знайомі обмінялися номерами телефонів. Але чоловік був дуже наполегливим і вже за якихось кілька годин з презентом у руках стояв на порозі будинку жіночки. Доки вечеряли і спілкувалися, все було добре, а як тільки господиня відволіклася, гість почав обшукувати будинок і збирати усі цінні речі. Всього назбирав декілька тисяч гривень і більше 500 гр виробів із золота. На обурення жінки пригрозив тій вбивством, після чого поїхав у невідомому напрямку", - розповів Нєбитов.

Жінка миттєво звернулася до поліції і повідомила обставини злочину. Тим часом "Казанова" вже їхав на зустріч до нової жертви. Більше того, запропонував новій знайомій одягти на себе всі прикраси і разом сходити до церкви задля їх очищення.

"До церкви не потрапив, але ізолятор тимчасового тримання йому гарантовано. Якщо впізнали цього "Дон Жуана", звертайтеся до Бучанської поліції", - наголосив Нєбитов і додав, що ніколи не можна одразу запрошувати незнайомців додому.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення