Під Києвом пес розшукав 2-місячне немовля, якого батько-алкоголік виніс з дому

Під Києвом пес розшукав немовля, якого батько, що зловживає алкоголем, виніс з дому. Двомісячну дитину вдалося розшукати кінологічним розрахунком поліції. Як повідомили у Кінологічному центрі поліції в Київській області, сімейна драма розгорнулася в одному із сіл на Київщині.

"Після одруження молоде подружжя ніяк не могло знайти спільної мови: чоловік зловживав оковитою та знущався над своєю дружиною. Не врятувало ситуацію й народження дитини. Прийшовши додому напідпитку чоловік почав скандал з жінкою та в розпал сварки схопив немовля й вибіг з хати. Перелякана молодиця спробувала знайти його самотужки та коли це не вдалося, звернулася до правоохоронців", - розповіли подробиці поліцейські.

Разом з іншими поліціянтами на місце події прибув співробітник кінологічного центру поліції Андрій разом зі своїм чотирилапим напарником німецьким вівчуром Громом. Взявши слід від будинку, Гром упевнено повів поліцейських у бік сусіднього села, де чолов’яга мав знайомих. Аби не втрачати дорогоцінний час, кінолог прийняв рішення повернутися до автівки та рушити на пошуки за кермом. Проїхавши кілька кілометрів, правоохоронець побачив горе-батька з дитиною на руках обабіч дороги.

Наразі чоловік затриманий. Дитину оглянули лікарі і запевнили матір, що немовля не постраждало.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення