Під Києвом під час сварки жінка накинулась з ножем на товариша (фото)

Поліцейські Київської області затримали жінку, яка з ножем накинулась на товариша. Про це повідомляє поліція Київської області.

Слідчі Сквирського відділу поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили зловмисниці про підозру за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне їй загрожує ув’язнення на строк від п'яти до восьми років.

"На спецлінію поліції "102" зателефонував житель міста Сквира, який повідомив, що знайшов у будинку свого брата пораненим. На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та медики. Пораненого чоловіка доставили до лікарні, де лікарі зробили йлму операцію. Наразі він перебуває у тяжкому стані", - розповіли у поліції.

Правоохоронці з’ясували, що 41-річний чоловік разом із 48-річною товаришкою вживали спиртні напої. Коли між ними виникла сварка — жінка схопила ніж та нанесла ним декілька ударів опоненту.

З місця події поліцейські вилучили низку речових доказів, зокрема ніж.

Зловмисницю затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення