Під Києвом підстрелили чоловіка, який на дитмайданчику справляв потреби

На Київщині у смт Коцюбинському двоє чоловіків розпивали спиртне на дитячому майданчику біля багатоквартирного будинку, й на тому ж місці "справляли свої природні потреби". Житель будинку зробив зауваження та у ході конфлікту вистрелив у одного із чоловіків. Про це повідомляє поліція Київської області.

"Двоє товаришів на дитячому майданчику біля багатоквартирного будинку розпивали алкогольні напої. Там же справляли свої природні потреби. На що небайдужий місцевий мешканець вийшов на вулицю і зробив їм зауваження", - сказано у повідомленні.

Однак вони не тільки продовжили свій "відпочинок", але стали погрожувати чоловіку. Тоді він попередив хуліганів, що в нього є травматичний пістолет і здійснив постріл угору. Це не зупинило нападників і вони накинулись на чоловіка та почали бити.

Обороняючись, чоловік здійснив кілька пострілів у бік порушників і поранив одного з них в ногу, інший – втік.

На місці події поліція вилучила пристрій з гумовими кулями "Форт", дозвільні документи.

Працівники Ірпінського відділу поліції затримали одного з фігурантів правопорушення. Наразі встановлюється місцезнаходження втікача. З’ясовуються всі обставини правопорушення, опитуються свідки та учасники події. Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення