Під Києвом пропала дівчина

У Василькові Київської області розшукується зникла безвісти Беспала Олена Олександрівна, 10.11.2000 р.н.

Була одягнена в чорну парку, джинсові шорти та білі із синім кросівки. На вигляд 17 років, зріст 163-165 см, худорлявої статури, волосся фарбоване в чорний колір до плечей. На лівому плечі татуювання у вигляді трьох птахів.

Нагадаємо, в Києві розшукується Строкова Ірина Ігорівна, 1985 року народження.

Дівчина працює викладачем в Академії патрульної поліції по вул. Народного Ополчення, 9, де її останній раз і бачили в четвер близько 17:30. Додому дівчина не повернулася, до академії, до друзів, родичів, батьків – теж.

Була одягнена: чорне пальто з рожевими квітками, сині штани, джемпер блакитного кольору з квітами і чорні "балетки" з блискітками.

Раніше ми повідомляли, що поліція почала використовувати нові методи при розшуку зниклих дітей і підлітків: киянам розсилають смс, а інформацію про зниклих підлітків публікують в соцмережах.

За статистикою правоохоронців, щодня в Україні приймають в середньому близько двох десятків заяв про зникнення неповнолітніх.

"Кількість звернень зростає: в порівнянні з минулим роком заяв стало більше приблизно на 20%", – розповіла "Сегодня" начальник управління ювенальної превенції Нацполіціі Лариса Зуб.

На щастя, близько 90% зниклих неповнолітніх вдається знайти в першу добу після зникнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення