Під Києвом спіймали браконьєра з аквалангом

 СЕГОДНЯ

Київський рибоохоронний патруль під час рейду зловив порушника. Чоловік "полював" з аквалангом і зібрав 165 раків, загальною вагою 7,2 кг, повідомили правоохоронці.

Порушення відбулося на Десні, біля с. Осещина Вишгородського району. Збиток, нанесений рибному господарству, становить понад чотири тисячі гривень.

"Відповідно до твердження Правил любительського і спортивного рибальства, використання аквалангів та інших автономних дихальних приладів – заборонено. На громадянина складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Спорядження і раки вилучені", – розповіли в рибнагляді.

Дана стаття закону передбачає накладення штрафу від 340 до 680 грн. з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних біоресурсів, а також сплату збитків, які були завдані рибному господарству внаслідок даного порушення.

Правоохоронці нагадують: якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства або збуту водних біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на "гарячу лінію" рибоохоронного патруля: (068) 642-80-26 та (099) 341-73-18.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення