Під Києвом у будинку ексміністра знайдено застреленого чоловіка: подробиці (фото, відео)

В п'ятницю, 21 лютого, в будинку, який належить колишньому міністру закордонних справ Леоніду Кожарі, сталося самогубство. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Новина".

Будинок розташовано в селі Чайки під Києвом. Трагедія сталася близько 22:00.

Як повідомляється, чоловік 1963 року народження застрелився з пістолета Jericho, який був зареєстрований на Кожару. За попередньою інформацією, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Мотиви події з'ясовуються.

Попередньо, загиблий - Старицький Сергій Геннадійович, 1963 року народження, директор ТОВ "Спорт медіа проект".

Як пише "Інформатор" біля будинку зібралися кілька людей в костюмах і з дуже діловим виглядом, які підійшли до працівників ЗМІ і попередили, що їх знімати категорично заборонено, та ж ситуація повторилася, коли запускали стрім.

Відзначають, що Кожари серед цих чоловіків не було, а по дому налякано бігала жінка, яка, побачивши знімальну групу "Інформатора", стала бігати по кімнатах будинку з панорамними вікнами і вимикати світло.

Леонід Кожара - український політичний і державний діяч, дипломат. Депутат Верховної ради України кількох скликань - член "Партії регіонів" України. Міністр закордонних справ України з 24 грудня 2012 до 23 лютого 2014 року, колишній голова ОБСЄ і ОЧЕС. На даний момент є заступником голови партії "Соціалісти".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення