Під Києвом у водія фури за кермом трапився інсульт: всі подробиці (фото)

Патрульні врятували життя водієві вантажівки, у якого трапився інсульт за кермом, завдяки небайдужому очевидцю. Про це розповіли у Патрульній поліції Київської області.

У середу близько 23:00 на 19 км автодороги Київ — Чоп до екіпажу патрульних села Чайки звернувся небайдужий водій. Чоловік повідомив, що два кілометри тому помітив вантажівку з причепом, що дуже хаотично рухалась смугами проїзної частини. Інспектори рушили на місце пригоди та виявили подібну вантажівку припаркованою в крайній лівій смузі руху.

"Підійшовши до кабіни водія, патрульні помітили керманича у напівлежачому положенні. Пояснити 60-річний чоловік нічого не міг. Патрульні, придивившись ближче, виявили, що ліва частина тіла водія паралізована. Оскільки ці ознаки свідчать, що ймовірно у водія трапився інсульт, охоронці порядку миттєво викликали медиків. По приїзду бригади швидкої медичної допомоги чоловіка шпиталізували", - розповіли у поліції.

Задля забезпечення безпеки дорожнього руху, патрульні зупинили водія, який має право керувати вантажівкою з причепом, та попросили про допомогу. Громадянин не відмовив та прибрав вантажівку з проїзної частини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення