Під Києвом в ДТП постраждали діти: подробиці

Минулої доби в наслідок автопригод на дорогах Київщини травмувались двоє пішоходів 6 та 7 років. Про це 15 липня повідомляє поліція Київської області.

Повідомляється, що один з випадків стався у місті Біла Церква, де водій автомобіля «ВАЗ» допустив наїзд на 6-річного хлопчика.

Малюк раптово вибіг на нерегульований пішохідний перехід, коли вдалині побачив авто свого батька, на якого чекав. Хлопчик отримав поверхневу травму голови, медики надали йому необхідну допомогу та відпустили додому.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди. Також, поліція притягнула до відповідальності водія автомобіля «Honda», який через порушення правил зупинки та стоянки поблизу пішохідного переходу завадив вчасно помітити дитину. Поліцейські винесли постанову за ст.122 КУпАП.

Ще одна дитина постраждала в автопригоді, що сталась у місті Ірпінь. Місцевий житель керуючи автомобілем "Volkswagen Passat" здійснив наїзд на 7-річного пішохода.

Дитина каретою швидкої допомоги доставлена до медичного закладу. Наразі її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліція Київщини закликає батьків проводити бесіди з дітьми щодо недопущення надзвичайних випадків на дорогах.

Водії, будьте уважними і неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення