Під Києвом виявили спалах COVID-19 в гуртожитку: двоє загиблих (фото)

В одному з гуртожитків сімейного типу в місті Вишневе Київської області зафіксовано спалах коронавірусу. Про це у вівторок, 21 квітня, повідомив керівник Київської ОДА Василь Володін під час онлайн-брифінгу.

За його словами, гуртожиток, в якому відбулося масове захворювання, знаходиться в приватній власності.

"За попередніми даними, там проживає більше 300 осіб. Точну кількість жителів встановлюють правоохоронці і місцева влада. На цей момент там виявлено 37 хворих, в тому числі діти. Є двоє померлих", - сказав Володін.

Він зазначив, що зараз всім мешканцям гуртожитку медики роблять ПЛР-тести. У гуртожитку введений режим особливого пересування, місцева влада організує доставку ліків, продуктів харчування та засобів особистої гігієни в гуртожиток.

Володін повідомив, що остаточна інформація про масштаби захворювання в гуртожитку буде завтра ввечері.

За даними видання Страна.ua, в гуртожитку також знаходяться двоє співробітників поліції, які стежать за порядком і заспокоюють людей. Вони не будуть залишати територію гуртожитку.

Також повідомляється, що працівниця гуртожитку, яку викликали для проходження тесту, розповіла журналістам, що на початку квітня в цьому гуртожитку померла одна жінка від коронавірусу, але після цього мешканці гуртожитку не дотримувалися карантинних обмежень, вільно ходили в місто і приводили друзів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення