Під Києвом водій збив хлопчика і втік (фото)

У Бородянському районі на пішохідному переході автомобіль збив хлопчика, після чого зник у невідомому напрямку. Поліцейські розшукали і затримали винуватця ДТП відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 82-річний киянин, який наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції у Київській області.

Інцидент сталася у селі Немішаєве - невідомий автомобіль скоїв наїзд на дитину на пішохідному переході. Потерпілого 12-річного хлопчика каретою швидкої допомоги доправили до лікарні, де у нього діагностували перелом правої ключиці.

На пошуки зниклого водія одразу був орієнтований весь особовий склад Бородянського відділення поліції та мобільні поліцейські наряди.

"Працівникам поліції вдалося оперативно встановити марку автомобіля та особу водія. Ним виявився пенсіонер-киянин. У подальшому правоохоронці з’ясували адресу дачного будинку порушника. Там, під час проведення невідкладного обшуку, працівники поліції виявили автомобіль з характерними для ДТП пошкодженнями. Автотранспортний засіб вилучено у якості речового доказу і поміщено на майданчик тимчасового тримання", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманому чоловіку. Запобіжний захід для нього обере суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення