Під Києвом забили до смерті молодого хлопця: вбивці на волі (фото)

У Бородянці Київської області стався кричущий випадок. Чотири хлопця-боксера забили до смерті Миколу Овдієнко, але і досі на волі. Микола заступився за іншого хлопця і поплатився за це смертю. Трагедія сталася 7 червня біля місцевого клубу "Прайд". 7 липня хлопець помер. Про це написала на своїй сторінці в Facebook Наталія Казакова.

Автор посту пише, що хлопця по-звірячому добивали біля його машини Ян Лось, Антон Семенов, Олексій Петренко, Віталій Атаманчук.

"Спочатку вони гамселили співробітника клубу Прайд (Бородянка), потім переключилися на всіх хто почав захищати хлопчину! Коли всім дісталося і кмітливіші розбіглись в різні кути, непритомного Колю, вже біля свого авто, били як звіри Ян Лось, Антон Семенов, Олексій Петренко, Віталій Атаманчук. Вони нанесли смертельні удари, несумісні з життям, від яких Коля, пролежачи у комі майже 4 тижні та перенісши 2 трепанації черепу, покинув нас 7 липня ... І чого ви так швидко сховали своє чадо Семенова закордоном?", - написала автор посту.

Наталія Казакова просить всіх небайдужих звернути увагу на трагедію, адже молоді люди на волі і не покарані за вбивство Овдієнка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення