Під Києвом затримали ексгібіціоніста, який підстерігав дівчаток біля школи (відео)

Поліцейські Київщини повідомили про підозру чоловікові за розбещення дітей. Про те, що у селах Білогородка та Мила Бучанського району чоловік вчиняв розпусні дії відносно 8-річної та 12-річної дівчат, до поліції повідомили небайдужі громадяни та надали відповідні відеодокази.

"Працівники встановили особу зловмисника. Ним виявився 41-річний житель села Білогородка. Чоловік у скоєному зізнався. За місцем його проживання поліцейські провели санкціонований обшук та вилучили низку речових доказів, зокрема мобільні телефони та наркотичні засоби рослинного походження, які направили для проведення відповідних експертиз", - повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Запобіжний захід обере суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення