Під Києвом знайшли оголений труп без голови: подробиці про ​розчленування сина батьком (відео)​

У лісосмузі біля села Білогородка Київської області правоохоронці виявили оголене тіло молодого чоловіка з відсіченою головою. Виявилось, що чоловіка вбив і розчленував власний батько. Про випадок розповіли у поліції Київської області.

Як виявилось, 28-річний переселенець із Харкова разом з батьком будували будинок у Бучанському районі, а потім молодик раптово зник. Відомо, що молодий харків’янин під Києвом жив окремо на дачі. У фатальний вечір до нього навідався у гості батько.

"24 вересня між родичами стався конфлікт і батько кілька разів ударив сина. Від отриманих травм той загинув на місці. Батько взяв ніж і відрізав сину голову, далі вивіз оголене тіло якомога далі від будинку та намагався приховати сліди злочину. Змив кров, сховав останки, але тіло все оно знайшли. Всього 4 години знадобилось поліцейським Київщини, щоб знайти вбивцю та встановити обставини злочину", - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Забив на сполох після зникнення чоловіка його знайомий. Він розповів, що певний час товариш не з’являвся у мережі інтернет. Це здивувало його, адже у харків’янина все життя було в інтернеті. Під час останньої розмови, коли чоловік пізно вночі зателефонував товаришу, він сказав: "Як мені вас не вистачає".

Кримінальна поліція затримала зловмисника саме перед тим, як він намагався покінчити життя самогубством. 50-річний батько, працівник однієї з відомих торговельний мереж, зізнався у скоєному.

Слідчі вже повідомили затриманому про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 ККУ). Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення