Під Львовом грабіжники напали на сім'ю і вбили матір двох дітей

 Обозреватель

Невідомі в масках скоїли розбійний напад на приватний будинок керівника ДП "Радехівське лісомисливське господарство" (Львівська область) Степана Данькевича. Після нальоту главу сім'ї госпіталізували, його дружина - загинула. Про це повідомляє "Обозреватель".

Напад на будинок керівника місцевого лісгоспу в місті Радехові було скоєно ввечері в середу, 22 січня, коли вся сім'я була в зборі. Крім 61-річного Степана Данькевича, вдома перебувала його 59-річна дружина Віра, дочка Оксана, 87-річна теща і двоє малолітніх онуків - у віці 1 і 5 років.

За попередніми даними, грабіжники зв'язали всіх присутніх в будинку, бабусю з онуками замкнули в окремій кімнаті. Застосовуючи катування, вони вимагали гроші і цінності.

В результаті нападу загинула дружина Степана Данькевича. Його самого госпіталізували. Діти фізичних травм не отримали, але потребують допомоги психологів.

Начальник ГУ Нацполіціі Львівської області Василь Віконський підтвердив факт нападу і загибель жінки.

Правоохоронці не повідомляють, яку суму винесли злочинці. За неофіційними даними, мова йде про декілька тисяч гривень і близько 500 доларів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 187 КК (розбій) та ст. 115 (вбивство). Поліція вживає заходів щодо розшуку злочинців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення