Під Львовом на хабарі погоріли податківці

Два головні державні ревізори -інспектори ГУ ДПС у Львівській області погоріли на отриманні хабаря. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на СБУ.

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань...викрили двох головних державних ревізорів-інспекторів ГУ ДПС у Львівській області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)”, — сказано у повідомленні.

За даними слідства, податківці одержали від підприємця 700 доларів США, які вимагали протягом 2020 року, за невжиття заходів щодо притягнення останнього до відповідальності за порушення порядку виробництва та реалізації підакцизних товарів і спиртовмісної продукції на території Львівської області.

“8 жовтня 2020 року слідчі ДБР затримали посадовців під час одержання неправомірної вигоди в порядку ст. 208 КПК України. Також в одного із затриманих виявлено грошові кошти у сумі 51 795 гривень та 420 доларів США, у іншого — 37 700 гривень та 2 940 доларів США, походження яких з’ясовується”, — додається у повідомленні.

Зазначається, що наразі проводяться обшуки за місцем проживання фігурантів та у приміщенні ГУ ДПС у Львівській області, також вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення