Під Маріуполем український морський піхотинець перебіг до бойовиків

 СЕГОДНЯ

В зоні бойових дій на Донбасі, в районі селища Широкине під Маріуполем, український військовий перебіг до бойовиків. Як повідомили в прес-службі операції Об'єднаних сил, інцидент стався під час ворожого обстрілу позицій морських піхотинців.

Як стало відомо, морський піхотинець "кинув бойову позицію, скориставшись обстрілом сусіднього взводного опорного пункту бойовиками", військовослужбовець зник з поля зору товаришів і перетнув лінію зіткнення. В ході розслідування також з'ясувалося, що причиною втечі з підрозділу могли стати борги військового на кілька десятків тисяч гривень.

За даними розвідки, зараз спецслужби окупантів проводять "підготовку", примушуючи перебіжчика до публічного інтерв'ю з метою дискредитації Об'єднаних сил ї бригади морської піхоти.

У Командуванні Об'єднаних сил нагадали про невідворотність і неминучість покарання, додавши, що українські бійці виконують бойові завдання виключно відповідно до законодавства України та норм міжнародного гуманітарного права.

А командувач ООС Сергій Наєв також пригрозив бойовикам на Донбасі за обстріли позицій ВСУ. Він пообіцяв сувору відсіч провокаціям противника, особливо тим, які пов'язані з обстрілами мирних населених пунктів і КПВВ на лінії зіткнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення