Під Маріуполем затримали "прокурора ДНР"

 СЕГОДНЯ

У неділю, 1 липня, на блокпосту на виїзді з міста Маріуполь Донецької області військовослужбовці Нацгвардії спільно з бійцями спецпідрозділу Нацполіціі "Шторм" в складі Об'єднаних сил затримали громадянина, який вважається прокурором в так званій "ДНР". Про це повідомляє група інформації та комунікації Центрального територіального управління НГУ.

Згідно з даними Нацгвардійців, напередодні о 16:40 правоохоронці зупинили легковий автомобіль KIA Ceed для перевірки, в якому перебував громадянин 1986 року народження, уродженець міста Маріуполь, який зараз проживає на окупованій території в місті Севастополь.

Перевірка по базі даних Національної поліції показала, що чоловік безпосередньо причетний до діяльності незаконних збройних формувань так званої "ДНР", а саме вважається там "співробітником прокуратури".

Також в НГУ додали, що в той же день, на блокпосту на виїзді з селища Благодатне Донецької області, гвардійці зупинили для перевірки міжміський автобус Маріуполь – Святогорськ. В ході перевірки було встановлено, що один з пасажирів 1984 року, житель міста Горлівка (перебуває під контролем проросійських бойовиків) також має зв'язки з незаконними збройними формуваннями.

"Обидва громадянина були затримані і передані співробітниками Нацполіції для подальшого з'ясування обставин", – заявили в НГУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення