Під Маріуполем затримали шістьох спільників бойовиків

 СЕГОДНЯ

Військовослужбовці Національної гвардії України затримали шістьох осіб – двох жінок і чотирьох чоловіків, жителів Донецької та Луганської областей, причетних до незаконних збройних формувань, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook в неділю.

Як наголошується в повідомленні, громадяни були затримані під час перевірки документів при спробі перетину блокпостів, розташованих поблизу Маріуполя Донецької області. "Зазначені особи намагалися перетнути блокпости як власним транспортом, так і рейсовими автобусами", – йдеться в повідомленні.

За минулий тиждень під час виконання спеціально-бойових завдань на блокпостах в районі проведення операції Об'єднаних сил гвардійці затримали 10 осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, 9 – кримінальні злочини, а також дев'ятьох причетних до незаконних збройних формувань і громадянина, який намагався перевезти з собою медичні препарати наркотичного походження. Всі правопорушники були передані співробітникам Національної поліції України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення