Під Мелітополем біля школи батьки колишньої однокласниці напали з ножем на підлітка

У селі Вознесенка Мелітопольського району учню однієї зі шкіл двоє дорослих просто на перерві погрожували ножем. Директорка школи викликала поліцію, пише місцеве видання "МВ-холдінг".

Батьки школяра розповіли, що інцидент стався 14 січня. Чоловік і жінка, які підійшли до їхнього сина, спочатку уточнили його ім'я й прізвище. Потім жінка схопила хлопця, дістала з шапки ніж і приставила лезо йому до горла. Не різали, але тисли досить сильно - у нього ще якийсь час трималася червона смуга на шиї. При цьому дорослі звинувачували підлітка в тому, що він набрав кредити на їхнє ім'я, витратив усі гроші, а вони тепер змушені виплачувати.

Свідками цієї ситуації стали однокласники хлопця. Вони покликали на допомогу, і коли зчинився гамір, нападники втекли. Директор школи одразу викликала поліцію.

"Поліцейські опитали свідків, і більше ми нічого не знаємо. Подзвонили дільничному, а він каже, що так швидко розслідувати справу ніхто не почне. Зателефонували на "гарячу лінію" МВС – там те саме. Кажуть, мовляв, упродовж кількох днів приймуть рішення, чи є склад злочину, а потім хтось почне працювати. А що робити, якщо ці двоє завтра на вулиці до сина підійдуть? Або десь в іншому місці, і вже не погрожувати будуть, а почнуть різати?", - каже батько хлопця.

Батьки підлітка кажуть, що його однокласники впізнали нападників – це матір й батько дівчинки, яка колись навчалася у цьому класі. Вони не розуміють, чому їх сина пов’язують з якимись кредитами. Адже їх не дають неповнолітнім, та й для отримання будь-яких коштів потрібні особисті дані інших людей, яких у хлопця точно не може бути.

Сьогодні РІА Мелітополь повідомило, що поліція відкрила провадження за статею погроза вбивством.

"15 січня під час моніторингу мережі Інтернет на кількох місцевих сайтах було виявлено публікації про те, що на території навчального закладу у селі Вознесенка Мелітопольського району невідомі чоловік та жінка погрожували неповнолітньому хлопцеві, який нібито оформив кредити на їхнє ім'я. За цим фактом співробітниками Мелітопольського районного управління поліції до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено матеріали за ознаками ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу. Розпочато досудове розслідування, яке встановить усі деталі цієї події та осіб, причетних до неї", - відзвітували у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення