Під Мелітополем російське командування ґвалтує своїх солдат і страчує за дезертирство, а трупи спалюють біля поліцейської дільниці

У Мелітопольському районі російські офіцери ґвалтують рядових солдатів за невиконання наказу. Про звірства повідомляє місцеве видання Ріа-Мелітополь.

"Поки в самому Мелітополі окупанти намагаються поводитися пристойно, в районі відбувається справжнє пекло. Жителі повідомляють про десятки дезертирів, зґвалтування солдатів і спалювання трупів", - йдеться у повідомленні.

Те, що російські військові десятками, а іноді й цілими підрозділами біжать подалі від бойових дій - це давно вже не новина. Не здивуєш нікого і "самострілами", якими переповнені рашистські шпиталі. Проте свідчення очевидців із Мелітопольського району проливають світло на реальні причини масової втечі окупантів зі своєї армії. Справжня "друга армія світу" є пекло жаху і нелюдських звірств.

Жителі Якимівки повідомляють, що 9 липня російські військові проводили розшук своїх солдатів, які у кількості понад 60 осіб самовільно залишили розташування окупаційних військ. Щодо пошуку дезертирів загарбники влаштували тотальний "шмон": перевіряли документи місцевих жителів, обшукували гаражі та покинуті будинки.

Місцеві медпрацівники повідомляють, що на початку липня було госпіталізовано з пораненням російського солдата. Щоб гарантовано уникнути відправлення на фронт, він здійснив самостріл у голову. Від отриманих поранень він помер наступного дня.

Також, за словами медиків, були три випадки зґвалтування російських солдатів своїми командирами. За невиконання наказів начальства солдатів зґвалтували в приміщенні місцевої поліції.

Жителі Якимівки до того ж повідомляють, що у дворі поліцейської дільниці росіяни спалюють трупи своїх солдатів. Більшість із них були піддані тортурам або страті за дезертирство, вчинення розбоїв та невиконання наказів начальства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення