Під обстріл бойовиків на Луганщині потрапив пропускний пункт та залізничний міст

 Facebook

Незаконні збройні формування в ніч на неділю обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду на лінії розмежування в селищі Станиця Луганська Луганської області, провокуючи українських військових на вогонь у відповідь. Про це у неділю повідомила прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації на офіційній сторінці у Facebook.

"Знову під обстрілом бойовиків опинилися околиці Станиці Луганської. Приблизно з 21-ої до 1-ої години під обстрілами зі стрілецької зброї, АГС та крупнокаліберних кулеметів опинилися КПВВ (контрольний пункт в'їзду-виїзду, — "24") та залізничний міст. На щастя, внаслідок обстрілів ніхто не постраждав. Зафіксовано пошкодження споруд КПВВ", — зазначили у Луганській ОВЦА.

Як розповів керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, бойовиків минулої ночі активізувалися по всій лінії зіткнення в межах області.

"Мета цих провокацій — змусити українську сторону закрити КПВВ в Станиці Луганській. Це дасть можливість звинуватити нас в порушенні Мінських угод, але українські військові не відповіли на провокації", — зазначив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення