Під обстріл "Л/ДНР" потрапили мирні жителі: названі нові гарячі точки на Донбасі

 Обозреватель

Увечері понеділка, 25 вересня, російсько-терористичні війська обстрілювали позиції українських військовослужбовців на приморському і донецькому напрямках на Донбасі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

"У кінці минулої доби в районі проведення АТО ситуація залишалася напруженою, однак контрольованою українською армією. Після 18.00 проросійські бойовики активізували обстріл наших позицій на приморському і донецькому напрямках", - сказано в повідомленні.

Зокрема, бойовики застосовували крупнокаліберний кулемет на підступах до Авдіївки і Майорську, а під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти ЗСУ біля Жованкі і шахти Бутівка.

"На приморському напрямку загарбники з великокаліберних кулеметів били по захисниках Водяного і Талаківки. А близько 21:00 найманці випустили п'ять мін калібру 82 міліметри поблизу Лебединського", - додали військові.

"Також ввечері, в черговий раз цинічно демонструючи зневагу як до мирних домовленостей, так і цивільного населенню регіону, бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 міліметри будинки жителів Мар'їнки. На щастя, постраждалих серед місцевих немає", - інформували в зведенні.

Всього за минулу добу терористи 13 разів порушили перемир'я на Донбасі.

"У відповідь військовослужбовці сил АТО 11 разів відкривали вогонь. Втрат серед наших захисників немає", - резюмували в штабі АТО.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення